web badge wg 2016 17 0

April a la carte Menu 2017

Da vi er midt i Nationalpark Vadehavet, vil vi det omfang det er os muligt gøre brug af så mange råvarer fra producenter i vores enestående Verdens Naturarv region.Derfor kan menuen varierer fra uge til uge.

Åbent ;Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag fra kl. 18.00

Køkkenet er åbent fra 18-20. Det betyder at vi ikke tager nye gæster ind efter kl. 20.00 med mindre andet aftales.

Bordreservation påskønnes

 

Forretter:

 

Pulled Varde Ådals lam 
serveret på safranbrioche med mild chutney og syrnet "aioli" 120 kr.

 

Lun Vesterhavsterrin
med spæde urter, æg og senneps vinaigrette. 100 kr.

 

Nikåls suppe (vegetarisk)
med middelhavs islæt hertil hummus og usyrnet brød:80 kr.

 

Hovedretter:

 

Dagens Fisk
Dagens Fisk med passende tilbehør & fiskesauce. 198 kr.

 

Okse, velmodnet
serveret med lækker sauce og tilbehør afstemt efter sæson. 198 kr.

 

Vegetarisk hovedret
variere efter tilgang af råvarer. Spørg betjeningen.168 kr.

 

Desserter:

 

Rabarber-clafoutis
med vanilje-syltet rabarber og mynte-vaniljeis. 110 kr.

 
Saltet karamel
syltet pære, vårsmuld og iscreme. 90 kr.
 

Unika oste
med lidt godt fra krukker og glas samt brød. 100 kr.

 

Slow brewed Coffee (på jysk; kaffe uden grums) eller Kusmi Tea
med sødt og sprødt fra det søde køkken. 70 kr.